Er Du Sunshine?

”Er du Sunshine?” er programmet for dig, som trænger til et mousserende, easy listening samtaleprogram, som kigger på tilværelsen fra et konsekvent bagbords point of view. Værten på ”Er du Sunshine?”, Mathias Helt, lover lytterne et program som: ”Vil få dig til at overveje, i hvilken ende du bedst kan lide at få taget din temperatur. Jeg håber programmet vil give dig lyst til at tage alt tøjet af eller i det mindste give dig lysten til, at skifte til en florlet sommerkjole i glade farver, åbne en flaske svalende rosé, sætte dig i en stol med spredte ben og så ellers bare suge til dig. Af vinen, programmet og ikke mindst livet,” lyder det fra Mathias Helt.

Seneste udsendelser

 • OMG! - Pelle Hvenegaard og Uffe Holms døtre er mega cute på Instagram. Hella Joof skal have en fredsring og så er Mathias blevet bange for terror. William Abrahamsen og Nicholas Nybro udgør denne times entourage.
 • Er det egentlig cool, når kvinder omtaler deres menstruation som deres lort, hvem bliver ugens Mr. Sunshine? og er Mathias bare herre pædofil? Micki Cheng, William Abrahamsen og Nicholas Nybro fylder dagens entourage godt ud.
 • Mathias vil gerne have tips og tricks til en god fest. Hvad skal man have på, hvordan skal makeuppen sidde og hvordan scorer man med garanti, til en fest? Chantal, Athena og Jumbo giver deres bedste bud på en god fest make-up.
 • Mathias vil gerne holde hyggenygge fest, med platte jokes og oppyntning. Nicholas, Mikkel og Casper er DJ står for musikken. Der skal også leges Kimsleg og hvad er dét egentlig? Der skal også skrives videre på bogen Man kan ikke bolle sig til en...
 • Er du Sunshine? er programmet for dig, som trænger til et mousserende, easy listening samtaleprogram, som kigger på tilværelsen fra et konsekvent bagbords point of view. Værten på ”Er du Sunshine?”, Mathias Helt, lover lytterne et program som:...
 • Er du Sunshine? er programmet for dig, som trænger til et mousserende, easy listening samtaleprogram, som kigger på tilværelsen fra et konsekvent bagbords point of view. Værten på ”Er du Sunshine?”, Mathias Helt, lover lytterne et program som:...
 • Mathias er en lille smule nedtrykt. Chantal Al Arab, Miss Special K. og Athena Lady glæder sig til at uddele ugens buket. Athena er dog lidt bekymret for sit helbred. Vi skal uddele ugens buket og lave en regel.
 • Mathias har været en tur i Skagen, Nicholas har en ordentlig kæphest, Casper og Henrik vil gerne sende en hilsen til Lise Nørregaard i anledningen af hendes fødselsdag. Mr. Sunshine skal også findes!
 • Chantal Al Arab og Kenneth Cockwhore, vil gerne anbefale noget de har set i fjernsynet og Mathias vil helst bare tale om sig selv. Hvem mon skal modtage ugens buket?
 • Mathias har haft en voldsom oplevelse i vaskekælderen, Martin har fået et anstrengt forhold til kød og Mikkel er lige så ræve rød som han plejer. Vi skal finde ugens Mr. Sunshine? og hygge os for resten.
 • Ugens buket skal uddeles. Athena er kommet ud i noget af et stormvejr på Facebook og Miss Special K er bare dejlig. Mathias er begyndt at bestille sine dagligvarer over nettet - hvordan har entouraget det egentlig med det.
 • Mathias har været til køreprøve. William har været i Marokko. Mikkel er glad fordi hans liv er vidunderligt og Nicholas har skarp tunge, men lyst sind. Hvem mon bliver ugens Mr. Sunshine?
 • Pigerne er i højt humør. Athena er kommet hjem efter en lang ferie i udlandet, Jumbo Jette har været på Ærø og Chantals pudder og gået i stykker nede i dametasken. Og så er det kommer et sirligt håndskrevet brev.
 • Mathias er blevet afhængig af at glo på sin telefon (også kaldet "telefonitis") og hvorfor er folk egentlig begyndt at sige "evidens" i stedet for "bevis"? Og så skal Mr. Sunshine? findes.
 • Anden halvdel af Sunshine? blive MEGA hyggeligt. Er det okay at man retter andres stavefegle og hvorfor er folk nogle svin, når de bader offentlige steder? Ugens buket skal uddeles og entouraget består af Kenneth Cockwhore og Miss Special K.