Er Du Sunshine?

”Er du Sunshine?” er programmet for dig, som trænger til et mousserende, easy listening samtaleprogram, som kigger på tilværelsen fra et konsekvent bagbords point of view. Værten på ”Er du Sunshine?”, Mathias Helt, lover lytterne et program som: ”Vil få dig til at overveje, i hvilken ende du bedst kan lide at få taget din temperatur. Jeg håber programmet vil give dig lyst til at tage alt tøjet af eller i det mindste give dig lysten til, at skifte til en florlet sommerkjole i glade farver, åbne en flaske svalende rosé, sætte dig i en stol med spredte ben og så ellers bare suge til dig. Af vinen, programmet og ikke mindst livet,” lyder det fra Mathias Helt.

Seneste udsendelser

 • Har du egentlig tænkt over, at leverpostej faktisk er en form for kødsmør? William har købt en bil, Mikkel vil gerne have et kæledyr og Kenneth er bare glad for at være med. Og hvorfor er det så herre klamt, når dyr kigger på en, mens man har sex?...
 • Er du sur og trist? (1)
  Mathias har været i sommerhus og er blevet overrasket over hvor meget man egentlig kan nå på en enkelt dag, når man er i selskab med børn. Casper skal have briller og hvorfor er den danske sang Er du sur og trist egentlig så negativ, i forhold til...
 • Røvtur i Tivoli
  Mathias har haft en ordentlig røvtur i Tivoli og det er faktisk det eneste der er sket i hans liv. Entouraget består af Athena Lady, Nicholas Nybro og Mads Elias Ravn (Ham fra Klatretøsen - helt seriøst google det lige!)
 • Aktiv glædeshjælp
  Hvordan arbejder man aktivt med sin glæde, hvem skal passe på os når vi bliver gamle og er Chantal overfølsom overfor gluten? Chantal Al Arab, Martin Westi og William Abrahamsen er de tre skønne matroser. Mathias Helt er kaptajn og skibet hed...
 • Hvordan kan man hedde Sara Bro, uden at være dén Sara Bro? Er det okay at tage penge for hjemmebagte muffins, man tager med til sine kollegaer og kan man spotte en forhudsforsnævring på afstand? Mads Elias Ravn og Chantal Al Arab udgør dagens...
 • Hvilket outfit skal man iklæde sig, når man skal på Roskilde? William og Oprah har set Wonder Woman og så har Mathias været til clairvoyant.
 • Farmor er blevet 80 år - HURRA! Mormor er ikke død alligevel og så er der kommet BREEEEEV!!! William Abrahamsen, Nicholas Nybro og Athena Lady udgør dagens entourage.
 • Folkemøde, folkemøde, folkemøde. Er Du Sunshine? skal ikke med på folkemødet og det er for dårligt. Mathias afholder sit eget lille folkemøde i radioen. Flemming Bille, Mikkel Radicke og Martin Westi udgør entouraget.
 • Hvorfor sælger folk ting, som de ikke selv gider at eje? Hvad er det for en type mennesker, der afmonterer møtrikkerne på folks cykler? Hvem bliver ugens Mr. Sunshine? Flemming Bille, Mikkel Radicke og Martin Westi udgør entouraget.
 • Kan man slappe af når man er på dagpenge, må man slå sit kæledyr ihjel og hvad sker der inde på facebookgruppen Lolland-Falster ... Hjælp hinanden 3? Entouraget består af Nicholas Nybro, Jumbo Jette, William Abrahamsen og Chantal Al Arab.
 • Mathias er flyttet til Falster og har derfor været afskåret fra resten er verden i ca. 24 timer. Hvad er der sket mens han har været væk? Studiet bliver fyldt godt ud af William Abrahamsen, Chantal Al Arab, Mikkel Radicke og Casper Sloth.
 • OMG! - Pelle Hvenegaard og Uffe Holms døtre er mega cute på Instagram. Hella Joof skal have en fredsring og så er Mathias blevet bange for terror. William Abrahamsen og Nicholas Nybro udgør denne times entourage.
 • Er det egentlig cool, når kvinder omtaler deres menstruation som deres lort, hvem bliver ugens Mr. Sunshine? og er Mathias bare herre pædofil? Micki Cheng, William Abrahamsen og Nicholas Nybro fylder dagens entourage godt ud.
 • Mathias vil gerne have tips og tricks til en god fest. Hvad skal man have på, hvordan skal makeuppen sidde og hvordan scorer man med garanti, til en fest? Chantal, Athena og Jumbo giver deres bedste bud på en god fest make-up.
 • Mathias vil gerne holde hyggenygge fest, med platte jokes og oppyntning. Nicholas, Mikkel og Casper er DJ står for musikken. Der skal også leges Kimsleg og hvad er dét egentlig? Der skal også skrives videre på bogen Man kan ikke bolle sig til en...