Er Du Sunshine?

”Er du Sunshine?” er programmet for dig, som trænger til et mousserende, easy listening samtaleprogram, som kigger på tilværelsen fra et konsekvent bagbords point of view. Værten på ”Er du Sunshine?”, Mathias Helt, lover lytterne et program som: ”Vil få dig til at overveje, i hvilken ende du bedst kan lide at få taget din temperatur. Jeg håber programmet vil give dig lyst til at tage alt tøjet af eller i det mindste give dig lysten til, at skifte til en florlet sommerkjole i glade farver, åbne en flaske svalende rosé, sætte dig i en stol med spredte ben og så ellers bare suge til dig. Af vinen, programmet og ikke mindst livet,” lyder det fra Mathias Helt.

Seneste udsendelser

 • Er du Sunshine? er programmet for dig, som trænger til et mousserende, easy listening samtaleprogram, som kigger på tilværelsen fra et konsekvent bagbords point of view. Værten på ”Er du Sunshine?”, Mathias Helt, lover lytterne et program som:...
 • Er du Sunshine? er programmet for dig, som trænger til et mousserende, easy listening samtaleprogram, som kigger på tilværelsen fra et konsekvent bagbords point of view. Værten på ”Er du Sunshine?”, Mathias Helt, lover lytterne et program som:...
 • Mathias er en lille smule nedtrykt. Chantal Al Arab, Miss Special K. og Athena Lady glæder sig til at uddele ugens buket. Athena er dog lidt bekymret for sit helbred. Vi skal uddele ugens buket og lave en regel.
 • Mathias har været en tur i Skagen, Nicholas har en ordentlig kæphest, Casper og Henrik vil gerne sende en hilsen til Lise Nørregaard i anledningen af hendes fødselsdag. Mr. Sunshine skal også findes!
 • Chantal Al Arab og Kenneth Cockwhore, vil gerne anbefale noget de har set i fjernsynet og Mathias vil helst bare tale om sig selv. Hvem mon skal modtage ugens buket?
 • Mathias har haft en voldsom oplevelse i vaskekælderen, Martin har fået et anstrengt forhold til kød og Mikkel er lige så ræve rød som han plejer. Vi skal finde ugens Mr. Sunshine? og hygge os for resten.
 • Ugens buket skal uddeles. Athena er kommet ud i noget af et stormvejr på Facebook og Miss Special K er bare dejlig. Mathias er begyndt at bestille sine dagligvarer over nettet - hvordan har entouraget det egentlig med det.
 • Mathias har været til køreprøve. William har været i Marokko. Mikkel er glad fordi hans liv er vidunderligt og Nicholas har skarp tunge, men lyst sind. Hvem mon bliver ugens Mr. Sunshine?
 • Pigerne er i højt humør. Athena er kommet hjem efter en lang ferie i udlandet, Jumbo Jette har været på Ærø og Chantals pudder og gået i stykker nede i dametasken. Og så er det kommer et sirligt håndskrevet brev.
 • Mathias er blevet afhængig af at glo på sin telefon (også kaldet "telefonitis") og hvorfor er folk egentlig begyndt at sige "evidens" i stedet for "bevis"? Og så skal Mr. Sunshine? findes.
 • Anden halvdel af Sunshine? blive MEGA hyggeligt. Er det okay at man retter andres stavefegle og hvorfor er folk nogle svin, når de bader offentlige steder? Ugens buket skal uddeles og entouraget består af Kenneth Cockwhore og Miss Special K.
 • Mikkel Radicke har fået en pacemaker i en ung alder. Mr. Sunshine? skal kåres og så har moussa været til en ORDENTLIG påskefrokost. Entouraget består af Moussa Mchangama, Mikkel Radicke og Casper Sloth.
 • Der er kommet et brev fra en lytter, som har et kæmpe problem. Hvad sker der egentlig for dr.dk/bonanzas nye hjemmeside og hvem skal have Ugens Buket? Entouraget består af Chantal Al Arab, Kenneth Cockwhore og Jumbo Jette.
 • Mathias har fået ondt i kroppen af at læse clickbait og hvorfor er der nogle mennesker der altid smiler med lukket mund? Det er også denne i denne time at ugens Mr. Sunshine? bliver fundet. Entouraget består af William Abrahamsen, Nicholas Nybro...
 • Det bedste fra Er Du Sunshine?