Efter Otte

Nu er klokken otte. Du slapper af. Åhh, hvad har du misset, tænker du. Hvad er der sket i løbet af dagen? Hvilke vigtige debatter har der været?

Du kan sagtens slappe af og tænde for Efter 8. For Kasper Lundberg har samlet en radiofonisk æske godbidder fra dagens hurlumhej til aftenkaffen.

Seneste udsendelser

 • Løgn, bedrag og et mystisk kinesisk mord runder Efter Otte af i tredje og sidste time, hvor du blandt andet kan møde en af Danmarkshistoriens mest ekstravagante svindlere.Det er med klip fra Kina Snak, RomerRiget og Flaskens Ånd.
 • Anden time af Efter Otte bliver virkelig nørdet, men på den allerbedste måde. Bliv klogere på, hvad der gemmer sig dybt inde i dine celler, og hvordan du koger den perfekte fond. Og så har firmaet Envavo godt nyt til computerspillere med kolde...
 • Michael Jeppesen og filosof Rasmus Ugilt fortsætter ufortrødent deres fortolkning af Salmernes bog i dagens afsnit af Jeppesens Bibelskole.
  Gør en spændstig krop og en evig tilstedeværelse på digitale medier os mere lykkelige - eller det...
 • I mandagens eneste time af Efter Otte kigger vi den danske folkekirke i sømmene. Først læser og fortolker Michael Jeppesen og Rasmus Ugilt kapitel 57 til 60 i Salmernes Bog i Jeppesens Bibelskole, hvor David ønsker sig Guds vrede over sine...
 • Skuespillerinden Trine Pallesen og advokat Karoly Németh er to af de gæster, der medvirker i denne time. I henholdsvis Finnsk Terapi og Flaskens Ånd.
  Det er altså weekendens programmer, der er i centrum, og det er inklusive en invitation til et...
 • Et udvalg af ugens kulturelle indslag bliver samlet i denne time - med så forskellige emner som fodboldens sympatiske og usympatiske klubber og myter om dyr. Myter, der bliver gået efter i sømmene.
  I programmet Rene Linjer er det blandt andet...
 • Udskrivning af parlamentsvalg i Storbritannien og den poltitiske situation i Nordkorea, der er spidset til.
  Det er udenrigspolitisk stof, der har fået en hel del omtale i ugens løb, og som bliver diskuteret og analyseret i denne første time. Med...
 • Den kinesiske arkitekt Wang Shu er én af verdens mest nytænkende arkitekter. Modsat tidens tendens i Kina bygger han med genbrugsmateriale og tænker småt i stedet for stort - og så er han aktuel med en udstilling i Danmark.
  Der bliver også tænkt...
 • Der er minimum fem milliarder kroner i spil i denne time. Det er også det beløb, som Danmark bruger på erhvervsfremme. Men bliver pengene også brugt på den mest hensigtmæssige måde?
  Det har et hel panel af iværksættere deres meninger om samt...
 • Hvis man bliver dømt for kursmanipulation, hvad er det så for en forbrydelse, der ligger bag? Og hvordan håndtere forretningsfolk fra samfundets top at møde retssystemet? Det søger Politiradio svar på.
  Denne time kommer også omkring det...
 • Over og under vandet (3)
  Som en fisk under vandet, i vandet og i havet. Så er scenen ligesom sat.
  Under vandet på 4-5 meters dybde. Det er stedet, man søger hen, hvis man dyrker undervandsrugby. En intens sport, som du her kan blive indviet i.
  Resten af timen foregår i...
 • Finkulturen har hjemme på øverste hylde, mens populærkulturen holder til på nederste hylde.
  Men hvorfor har vi overhovedet sådan et kulturelt hieraki, hvor blandt andet klassisk musik, litteratur, opera og ballet hører under finkulturen, som også...
 • Hvordan kan vi bekæmpe social ulighed? Og hvordan kan vi bekæmpe den igen?
  Afstanden mellem underklassen og overklassen stiger i disse år. Hvorfor, og hvad der kan gøres for at udligne de voksende sociale skel, bliver debatteret i denne time....
 • Sko, kunsten af koge en fond og den afrikanske østat Madagaskar. Ja, så forskellige emner kan man finde ph.d.-afhandlinger om.
  Derfor er det også ret så forskellig specialviden, du kan tilegne dig i denne time. Det eneste du skal gøre er at lytte...
 • Mennesket har altid vandret og flyttet sig. Men hvorfra og hvortil? Denne time giver et historisk indblik i folkevandringer, og der er intet, der tyder på, at folkevandringer kun hører fortiden til.
  Der kan i det hele taget være mange grunde til...