Efter Otte

Nu er klokken otte. Du slapper af. Åhh, hvad har du misset, tænker du. Hvad er der sket i løbet af dagen? Hvilke vigtige debatter har der været?

Du kan sagtens slappe af og tænde for Efter 8. For Kasper Lundberg har samlet en radiofonisk æske godbidder fra dagens hurlumhej til aftenkaffen.

Seneste udsendelser

 • Det aktuelle arbejdsmarked samt rette tid og alder for pension. Begge dele bliver debatteret i den første time af aftenens program.
  Skal vi fastholde den udvikling og vækst, der lige nu er gang i herhjemme, så mangler der ifølge Dansk Industri...
 • I det skjulte er det angsten, der styrer det meste af alt, hvad vi gør. Det mener to psykiatere, der er aktuelle med bogen Der lurer en angst. Den fortæller psykiatriens og de psykiske lidelsers historie.
  En roman, hvor forfatteren beskriver sin...
 • Tre aktuelle debatter er omdrejningspunktet i den anden time af Efter Otte:
  Selv om Danmark fortsat ligger ret højt på listen over mindst korrupte lande, så er tiden som duks for længst forbi. Det såkaldte bløde korruption bliver debatteret i Det...
 • Der er nyt på podcast-tapetet, en ny serie fra 24syv Dokumentar har set dagens lys. Den handler om en stor forelskelse.
  Da Lea Linstow er 19 år tager hun til Paris, og på gaden møder hun tilfældigt en franskmand, som hun ikke kan få ud af hovedet....
 • Identitet (3)
  En time om menneskets indentitet og søgen efter samme tilsat flere forskellige vinkler.
  Om hvorfor den moderne mand ifølge et debatindlæg har ondt i identiteten.
  Om en forening, der har succes med at hjælpe nogle af de kvinder, som har det...
 • Historiske nedslag (2)
  Fra 1700-tallet og sådan cirka frem til midten af 1900-tallet.
  Det er en omfattende historiebog, der bliver taget frem i den anden time af aftenens program. Det kommer til at handle om trykkefrihed, 2. Verdenskrig og behovet for historisk...
 • I den første time byder Efter Otte både velkommen til to nye værter og velkommen tilbage til en gammel kending. Sidstnævnte er det ugentlige krimimagasin Politiradio, der netop har taget fat på en ny sæson. Ny medvært er Sebastian Richelsen, der...
 • Ugens første time af Efter Otte går fra den ene yderlighed til den anden. Det er lige fra hårdt arbejde til decideret dovenskab.
  Med til indslaget om det hårde arbejde hører også det forsvundne folk, der tidligere blev kaldt for arbejderklassen....
 • En time med uddrag fra nogle af de programmer, der sender lørdag eller søndag på Radio24syv:
  med seniorforskeren på jagt efter sjældne smådyr og kryb i den danske natur.
  med overlægen og professoren om overvægt og epidemi.
  med journalisten,...
 • Køn og kultur (2)
  Tanken om, hvordan det ville være at være det andet køn - og ikke mindst leve det ud enten via en filmrolle eller i det såkaldte virkelige liv. Det er temaet for den anden time af aftenens program.
  I den nye film Ditte Louise beslutter...
 • Til foråret er der valg til Europa-Parlamentet. Selv om der er noget tid at løbe på - i hvert fald for vælgerne - så er der gang i den politiske arena. Midt på ugen meddelte Liberal Alliance således, at kirke- og kulturminister Mette Boch bliver...
 • Til- og fravalg. Det er udgangspunktet for den tredje time af aftenens program. Samtidig spiller ufrivillighed også en rolle.
  Fællesnævneren er børn, der også bliver koblet sammen med klima-forandringer. En debat-skabende cocktail.
 • Den anden time af Efter Otte har videnskab og en særlig kampagne på programmet. Den røde tråd, der løber gennem det hele er Grønland - i øvrig verdens mest røde demokrati.
  Kampagnen, den sigter mod at skabe solidaritet blandt unge på tværs af...
 • Regler og bureaukrati er der mere end rigeligt af i Danmark. Med en ny afbureaukratiserings-reform vil regeringen nu luge ud i overflødige regler og registreringskrav. Den tanke er dog ikke ny. Det Gode Gamle Folketing tager debatten om reformen,...
 • Måltidet står helt central i den sidste time af aftenens program. Det være sig alt fra madpakken i skolen, til den vildeste madoplevelse og det aller sidste måltid.
  Ansvaret for den sunde madpakke bliver diskuteret, og historier om det vildeste...