Klar til kamp

Fire danske slag genfortælles af soldaterne selv som de så og hørte dem
Hør historierne om nogle af de største slag kæmpet af danske soldater siden 90'erne, da vi startede den aktivistiske udenrigspolitik.

Kroatien, Irak, Afghanistan. Fortalt af soldaterne selv.

Det er slag der ikke hidtil er blevet behandlet indgående af medierne på denne måde.

Seneste udsendelser

 • Klar til kamp 18-04-2014
  Hør historierne om nogle af de største slag kæmpet af danske soldater siden 90'erne, da vi startede den aktivistiske udenrigspolitik. "Slaget ved Musa Qala" og "Operation Dinesen". Jimmy Solgaard og Asger Juhl Denne udsendelse er et sammendrag...
 • Klar til kamp 17-04-2014
  Hør historierne om nogle af de største slag kæmpet af danske soldater siden 90'erne, da vi startede den aktivistiske udenrigspolitik. "Operation storm og "Slaget ved Al Hartha" Jimmy Solgaard og Asger Juhl Denne udsendelse er et sammendrag af...
 • Klar til kamp uge 4, 2014
  Sendt 25-01-2014. Hør historierne om nogle af de største slag kæmpet af danske soldater siden 90'erne, da vi startede den aktivistiske udenrigspolitik. Fjerde afsnit "Operation Dinesen". Asger Juhl Klik her og se ekstramaterialet til dette afsnit.
 • Klar til kamp uge 3, 2014
  Hør historierne om nogle af de største slag kæmpet af danske soldater siden 90'erne, da vi startede den aktivistiske udenrigspolitik. Tredje afsnit "Slaget ved Musa Qala". Jimmy Solgaard Klik her for at se ekstramaterialet til dette afsnit.
 • Klar til kamp uge 2, 2014
  Hør historierne om nogle af de største slag kæmpet af danske soldater siden 90'erne, da vi startede den aktivistiske udenrigspolitik. Andet afsnit "Slaget ved Al Hartha". Jimmy Solgaard Klik her for at se ekstramaterialet til dette afsnit.
 • Klar til kamp uge 1, 2014
  Hør historierne om nogle af de største slag kæmpet af danske soldater siden 90'erne, da vi startede den aktivistiske udenrigspolitik. Første afsnit "Operation storm". Jimmy Solgaard Klik her for at se ekstramaterialet til dette afsnit.