Europa i Flammer

25. februar 2018

Denne udgave af Europa i flammer er tætpakket med ugens vigtigste højdepunkter i EU-debatten. Vi får besøg af Jørn Boisen, Institutleder for Engelsk, Germansk og Romansk på Københavns Universitet, som giver sit bud på, hvilke konklusioner der kan drages om fremtidens sikkerhedspolitik efter sidste uges sikkerhedskonference i München.
I forlængelse af interviewet med Jørn Boisen har vi inviteret Morten Løkkegaard og Jeppe Kofod i studiet til politisk debat om fremtiden for europæisk forsvars- og sikkerhedspolitik.
Vi skal også høre, hvordan Lektor Ole Helmersen fra CBS vurderer de taler, som Boris Johnson, David Davis og Theresa May har holdt over de seneste ti dage. Her her de givet briternes bud forskellige dele af rammerne for de videre forhandlinger af en Brexit-aftale mellem EU og Storbritannien.
Inden vi begynder på sikkerhedspolitik og Brexit, beder vi Thomas Harder, Cand.mag. i italiensk og historie og forfatter til et større antal bøger om bl.a. italiensk historie, kultur og politik, give en optakt til valget i Italien næste søndag.

Andre udsendelser