Huxi og det Gode Gamle Folketing

17. april 2018

Hvorfor skal vagthundene fra Rigsrevisionen være så vagthundeagtige hele tiden? Regeringen er træt af, at man ikke engang kan få lov at sætte formuer over styr på at sælge seruminstitutter eller reparere togsignaler, eller noget længere, uden at blive kritiseret.

Måske skulle man pudse Hjemmeværnet på de revisorer? Og gerne med udrustning i militærkvalitet. Claus Hjort og Søren Espersen mener, at de 14.000 weekendsoldater skal kunne bruges til meget mere, både herhjemme og i resten af verden. Men de skal lige have nogle vildere våben først, selvfølgelig.Skal du over grænsen efter billig marcipan og dåseøl, så kan du fortsat blive vinket ind til siden, i hvert fald i et halvt års tid endnu. Grænsekontrollen forlænges sjatvis. Hvorfor egentlig? Og er fortsat grænsekontrol endnu en lille nål i siden på den døende tyr, der engang var et muskuløst og visionært EU-samarbejde?

SF har ikke opgivet regeringsdrømmene, men fanden tage dem om det skal gå lige som sidst, så formanden har opregnet fem krav. Er kravene skræddersyet til reel indflydelse, eller er Pia Olsen Dyhr bare ved at varme taburetmusklerne op?


Og så Assad. Han kan myrde og pine og plage sin befolkning, men giftgas!? Der trækker vi grænsen! Eller… vi får USA og Storbritannien til at trække den, men det bliver med fuld, dansk opbakning. Hvad stiller verden op med Assad? Og med Rusland? Hvem har f.eks. ret: May eller Corbyn?Dagens medlemmer af Det Gode, Gamle Folketing er Ole Sohn (S), Pia Christmas-Møller (K) og Frank Dahlgaard (div.) under ledelse af den nysgerrige formand Lasse Rimmer.