24syv Morgen

8. juni 2018 - kl. Ring til Putin. Fr

I går kunne russerne ringe direkte til Putin og stille ham spørgsmål i det årlige TV-show ”Direkte Linje”. Showet er blevet sendt siden 2001 og varede i går over 4 timer. Lektor emeritus på KU og Ruslandsekspert Karsten Fledelius tager os igennem nogle af de spørgsmål, som Putin fik.

I denne time taler vi med en mand, som ønsker at forblive anonym. Han er blevet anklaget for voldtægt, men blev frifundet ved byretten tilbage i februar. Alligevel anklages han stadig, og tidligere Venstre-spindoktor og kommunikationsrådgiver Rulle Grabow kalder ham stadig for ”voldtægtsmand”. I april talte vi med kvinden, som anklagede ham for voldtægt. I dag spørger vi ham, hvad der skete den aften, og så spørger vi ham, om han vil anmelde folk, der bliver ved at kalde ham forbryder, for injurier.

Tidligere på morgenen talte vi om, hvordan flere og flere danske mænd forbliver barnløse. Dette gælder særligt de ufaglærte mænd, og i alt har over 20 % af mænd ikke børn, når de er fyldt 50. I denne time ser vi på, hvordan den samme historie udspiller sig i Kina. Her forsøger det kinesiske etpartistyre at presse den voksende gruppe af højtuddannede kvinder i storbyerne til at gifte sig og få børn med ufaglærte mænd på landet.

Værter: Ida Herskind & Knud Brix

Andre udsendelser