24syv Morgen

12. juni 2018 - kl. Vinbar frygter hje

Kan hjemløse bo ved siden af en vinbar? I Aarhus er de hjemløse ved at få et nyt værested  i midtbyen, men de hjemløses kommende nabo, en vinbar, protesterer. Vinbaren vil ikke bo ved siden af hjemløse. Vi har talt med Malthe Emil Bøgh Olesen, medejer af Pica Pica ved Mølleparken i Aarhus, hvor der er planer om at lave et nyt værested til hjemløse.

Netop nu mødes USA's præsident Donald Trump og Nordkoreas leder Kim Jong-un til et historisk topmøde i Singapore.  Aldrig før har lederen af Nordkorea og en siddende amerikansk præsident mødtes. Mødet begyndte kl. 03 i nat dansk tid. Vi taler med Rasmus Tantholdt, korrespondent for TV2, som er igennem på en telefon.

Hvad synes du om Inger?  Hun brokker sig på Facebook over indvandrerdrenge, der larmer i biografen. Hun opfordrer fastende muslimske buschauffører til at holde ferie under ramadanen. Hun er en af de politikere i Danmark, der modtager flest dødstrusler. Hun tør være upopulær og tage de tæsk, der følger med, når man vil begrænse antallet af flygtninge og migranter fra muslimske lande. Lyt med og hør lytterne give ministeren ris og ros. 

Værter: Knud Brix og Asger Juhl

Andre udsendelser