Rushys Roulette

18. juni 2018

50 elever fra Holstebro Friskole lærte for nyligt at skrive deres navn på kurdisk og arabisk, at danse en afrikansk dans, og så prøvede de også at få et tørklæde på. Det skete under et besøg i sidste uge i boligområdet Trekanten i Holstebro, hvor eleverne mødte folk fra mange forskellige lande. Formålet med turen var at rydde fordomme af vejen og udvide børnenes horisont, fortæller skoleleder på Holstebro Friskole Nina Stilling.

Men den går ikke, hvis det står til Martin Henriksen (DF). Han mener, at Friskolen bør få frataget deres offentlig støtte, fordi de har udsat deres elever for at skulle bære tørklæde, som ifølge ham er et kvindeundertrykkende symbol. Skal Martin Henriksen overhovedet blande sig?

“Jeg er veluddannet, og i mange år har jeg haft et liberalt livssyn og derfor har jeg stemt til højre for midten – de Konservative, Venstre eller LA. Det har nu totalt ændret sig. Ingen af os ved, hvem vi vil stemme på mere.”, lyder det i et læserbrev fra en ung mand. Han er desillusioneret over den  kurs, de liberale partier er slået ind på, hvor “de er rykket ind mod “de perfide DF’ere” og har smadret enhver form for anstændighed her i landet”.

VM i fodbold blev blæst i gang i torsdags, hvor Saudi Arabien spillede den første kamp mod Rusland. Også det danske landshold er taget afsted for at kæmpe for de røde-hvide farver. Og for at bakke landsholdet op er også kulturministeren taget med.

- Er det et problem, at det officielle Danmark er repræsenteret til VM, når vi rent faktisk har et problem med russerne og deres hacking af vores forsvar?

Andre udsendelser