24syv Morgen

3. juli 2018 - kl. Protestgruppe krit

En ny plan skal give Himmelbjerget "wauw-effekt", men møder indædt kritik af protestgruppe. Lektor ved SDU og formand for Facebook-gruppen "Folkets Bjerg", Anders Hougaard,, kalder planen for "en omgang lammende, fantasiforladt øregejl". Byrådsmedlem for Venstre i Skanderborg Kommune, Birte Andersen, har været med til at vedtage planen. Hør deres syn på sagen.

Flere tusinde mennesker står til at miste deres hjem i Gellerupparken i Århus, for byrådet er blevet enige om, at der skal være 720 færre lejligheder i ghettoen. Også selvom den massive nedrivning ikke er nødvendig for at leve op til kravene. Vi spørger socialdemokrat og rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse i Århus, Kristian Würtz, hvorfor han vil af med familieboligerne. 

Flere studenter er kommet til skade under deres studenterkørsel i år. Faktisk otte, for at være helt præcis. Heraf er den ene - en ung mand fra Næstved - stadig i livsfare efter han faldt ud af sin studentervogn. Vi spørger ejer af Gallakørsel.dk, Bo Ralet, hvordan det er at køre med fulde mennesker og hvad man kan gøre.

Værter: Nima Zamani & Ida Herskind. . 

Andre udsendelser