24syv Morgen

4. juli 2018 - kl. Tyveri på kirkegÃ

Næsten hver nat bliver der stjålet blomster fra gravene på Assistens Kirkegård i Skagen. Tyverierne startede for cirka seks år siden, men nu har problemet nået sit højdepunkt. Vi spørger kirkegårdsassistent på Assistens Kirkegård, John Pedersen, hvad det er, der egentlig foregår på kirkegården om natten.

Den danske regering vil oprette et modtagecenter i Kabul, Afghanistan, til uledsagede asylbørn. Dokumentarinstruktør, der siden 2011 har arbejdet med uledsagede flygtningebørn, Michael Graversen, frygter dog, at der en stor risiko for, at modtagecentre vil føre til flere gadebørn.

12 fodbolddrenge og deres træner har været fanget i en grotte i Thailand i ni dage, men nu ser det ud til, at hjælpen snart er på vej. Vi ringer til den danske dykker Ivan Karaszic, som er med i redningsaktionen og som netop nu befinder sig foran grotten, hvor de afventer at komme i gang. Han kan blandt andet fortælle, at flere hundrede iltflasker er blevet fragtet til grotten, da drengene er nødt til at dykke over 1 kilometer for at komme ud af grotten.

Værter: Ida Herskind & Nima Zamani

Andre udsendelser