24syv Morgen

15. februar 2019 - kl. Ny grænseaftale p

.Hvis der er noget Trump har lovet gennem hele sin periode så er det en mur. Donald Trump lovede sine vælgere en 'lang smuk betonmur' langs den 3000 kilometer langegrænse til Mexico. Med på en telefon fra New York er Niels Bjerre Poulsen, lektor i Amerikanske Studier ved Syddansk Universitet, der forklarer, hvad seneste nyt om muren er.

Sognepræst Mogens Svendsen har renset adskillige hjem fra dæmoner, og han så gerne, at folkekirken ville gøre mere for danskere, der er plaget af dæmoniske problemer. Det fortæller han til Kristeligt Dagblad. Vi taler med Mogens Svendsen, pensioneret sognepræst, som i mange år har hjulpet folk med at slippe af med de dæmoner, som hjemsøger dem.

Johnny Olander er en ud af tre mænd, der er blevet inviteret på valentinsmiddag i Føtex i Ribe af deres koner. Konerne har vundet middagene i en konkurrence på Facebook. Vi taler med Johnny Olander.

"Intet tyder på, at vi står midt i en klimakrise. Måske kommer den, men indtil nu ser det ikke så slemt ud." Det skrev Martin Ågerup, direktør i den liberale tænketank CEPOS, i går på Twitter. Vi spørger Ågerup, hvad han mener med, at intet tyder på, at vi står midt i en klimakrise. 

Værter: Ida Herskind & Knud Brix

Andre udsendelser