24syv Morgen

20. februar 2019 - kl. Assens borgmester

De ældre i Assens Kommune får gjort rent hver femte uge, og de får aldrig vasket gulv, med mindre der bliver spildt, eller der er decideret sundhedsfarligt. Vi spørger Venstre-borgmester i Assens Kommune, Søren Steen Andersen, hvor ofte han får gjort rent på sit kontor, og om hvad han egentlig synes om denne nye besparelse.

I går døde den legendariske tyske modeskaber, Karl Lagerfeld – 85 år gammel. Lagerfeld var særligt kendt for sin tid hos modehuset Chanel, hvor han var chefdesigner i over tre årtier frem til sin død. Vi mindes modeskaberen med model Caroline Brasch Nielsen, der har arbejdet med Karl Lagerfeld i 10 år og har gået cirka 50 af hans shows, og som kan fortælle om flere af de små finurligheder, hun vil huske ham ved.

I dag starter regeringen forhandlinger med Folketingets partier om sin sundhedsreform. I regeringens udspil vil man nedlægge de fem regioner og erstatte dem med fem nye sundhedsforvaltninger, og netop Dansk Folkeparti har længe krævet regionerne nedlagt. Men en meningsmåling viser, at et flertal af danskerne, herunder DFs egne vælgere, vil bevare regionerne. Vi spørger derfor Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, om han stadig vil gå til forhandlingerne med et hovedkrav om et nedlægge regionerne.

Værter: Anna Ingrisch & Asger Juhl

Andre udsendelser