Det, vi taler om

22. februar 2019

I første time taler vi om forargelsen over, at en ung Føtex-medarbejder blev bortvist, fordi hun havde spist en kanelsnegl. Mai Manniche nægter at betale Cengiz de penge, hun skylder ham. Realitystjernen Caroline Petersen har fået lavet en numseoperation I Tyrkiet. Botox-kongen Kim Novaa har også fået en rimelig vild operation – han er I studiet og viser resultatet frem. 

I anden time taler vi om Løkke, der bryster sig lige lovlig meget ved, at Tour de France kommer til Danmark. Den fik ikke for lidt, da Klaus Riskær og Jan E. Jørgensen mødtes i Debatten torsdag aften. Og så har vi nyt i den opsigtsvækkende voldssag, der involverede Søren Papes forlovede, Josue, og en slovakisk mand. Skuespilleren Jussie Smollet er blevet anholdt for at lyve om et politisk motiveret overgreb på ham. Og så er der Britta Nielsen-nyt. 

Ditte Okman er vært, og i panelet sidder journalist på ugebladet Her & Nu, Nikolaj Vraa, kommunikationsrådgiver, Anne Kirstine Cramon, caster og speaker, Lisbeth Janniche, og politisk kommentator, Henrik Qvortrup.