24syv Morgen

28. februar 2019 - kl. Sass Larsen: Journ

Journalisterne skal ud af Christiansborg. Sådan lød det fra Socialdemokraternes gruppeformand, Henrik Sass Larsen, i går aftes i Aftenshowet på DR. Anledningen for interviewet var, at Henrik Sass Larsen i weekenden i et stort interview i Politiken fortalte, at han har haft en depression. Her lod han blandt andet forstå, at han har været under stort pres fra medierne.

USA's præsident Donald Trump og Nordkoreas Kim Jong-un er netop nu i gang med deres andet historiske møde for at forsøge at blive enige om betingelserne for, at Nordkorea stopper sit atomvåbenprogram. Med på en telefon fra Hanoi, hvor topmødet findet sted, har vi TV2's Rasmus Tantholdt, der gør os klogere på sagen.

Taxa-direktør i Danmarks største taxaselskab, Dantaxi, sælger tilladelser skattefrit for millioner. Taxaselskabs spekulation i taxatilladelser har vist sig at være en indbringende affære. Siden den nye taxalov trådte i kraft sidste år, har Dantaxis direktør Carsten Aastrup oprettet 655 iværksætterselskaber og indtil videre solgt 43 af dem videre til vognmænd. Vi belyser følgerne af selskabets spekulation og rekationerne fra politisk hold.

Flygtningenævnet, den øverste klageinstans for flygtninge i sager om asyl, slog i går fast, at dele af Syrien er sikkert. Det kan komme til at betyde, at syriske flygtninge kan få frataget deres opholdstilladelse. Vi taler med Henrik Bloch Andersen, formand i Flygtningenævnet, der er med på en telefon. 

Værter: Ida Herskind & Knud Brix

Andre udsendelser