Det, vi taler om

1. marts 2019

I første time taler vi om årets Melodi Grand Prix, hvor Stig Rossen ikke formåede at være sjov. Prins Joachim tager apanagen med til Frankrig – men hvorfor spørger han ikke Folketinget om lov? Prins Nikolai har fået nyt job hos ejendomsmatadoren Mikael Goldschmidt. Britta Nielsen overførte 11,4 millioner til sin familie – alligevel har døtrene ikke sat spørgsmålstegn ved, hvor pengene kom fra. Og så har Nicki Bille truet en sygeplejerske med tæsk og Maria Hirse er blevet dømt for hæleri. 

I anden time taler vi om Henrik Sass Larsen, som har været for syg til at svare på spørgsmål om, hvorfor han ikke passer sit arbejde. Mogens Lykketoft vil slå Alternativets folketingsgruppe ihjel og udradere dem til næste valg, hvis de laver en aftale med regeringen om den ny sundhedsreform. Medlemmer af Liberal Alliances Ungdom er blevet meldt til politiet for seksuelle krænkelser og voldtægt. Og så er byrådsmedlem i Greve Kommune, René Kauland, tiltalt for drabsforsøg og vold mod sin ekskæreste og hendes 10-årige datter. 

Ditte Okman er vært, og i panelet sidder journalist på ugebladet Her & Nu, Nikolaj Vraa, sangerinde, Katrine Daugaard, journalist på SE og HØR, Jacob Heinel Jensen, politisk kommentator, Søs Marie Serup, og kommunikationsrådgiver, Anne Kirstine Cramon.