Det, vi taler om

8. marts 2019

I første time taler vi om, hvad der skete i duellen mellem Pernille Vermund og Kristian Thulesen Dahl i Aabenraa. Henrik Sass har trukket psykisk syg-kortet før - men da gik det udover en anden. Socialdemokratiets top dækkede over krænkelser i DSU, hvilket ikke overrasker Søs Marie Serup. Alternativet vil have spisevognen og sovevognen tilbage i togene. Og så er “glimragende” blevet optaget i ordbogen. 

I anden time taler vi om det nyeste i sagen om prins Joachims apanage, som han tager med sig til Frankrig. Michael Jackson-dokumentaren “Leaving Neverland” belyser pædofili på en helt ny måde. R. Kelly er sigtet for seksuelt misbrug og går amok i et tv-interview på CBS. Sigmund fra X Factor er ude af Danish Rainbow Awards ude efter rant på Instagram. Og så er Luke Perry død i en alder af 52 år. 

Nikolaj Vraa er vært, og i panelet sidder politisk kommentator, Søs Marie Serup, redaktør på Berlingske, Jakob Steen Olsen, direktør i WeDoCommunication, Anna Thygesen, journalist på SE og HØR, Jacob Heinel Jensen, og direktør i Impact Tv, Thomas Heurlin.