Det, vi taler om

12. april 2019

I første time taler vi om X Factor, hvor Remee var tilbage for en meget kort bemærkning. Ifølge Ombudsmanden brød Anna Mee Allerslev gavereglerne, da hun lånte et gratis festlokale fra Øens Murerfirma. Fodboldspilleren Viktor Fischer kæmper imod brugen af “homo” som et skældsord. Julian Assange er blevet anholdt i London efter han blev sparket ud af Ecuadors ambassade. Sarah Louise fra Forsidefruer ammer sin tre-årige søn - mens Amalie Szigethy stopper amning af sin to-årige datter, så hun kan få nogle nye bryster.  

I anden time taler vi om Venstres besynderlige pressemøde, der virkede mest af alt som en valgkamp, der er startet før tid. Sager om korruption og ulovligheder vælter ud af skabene i Københavns Teknik- og Miljøforvaltning. Borgmester Ninna Hedeager Olsen har sygemeldt sig, efter en kvinde er blevet voldtaget i hendes lejlighed. Og så var vore åh så upolitiske dronning nyttig idiot i den storpolitiske pandaaftale. 

Ditte Okman er vært, og i panelet sidder redaktør på Berlingske, Jakob Steen Olsen, kommunikationsrådgiver, Anne Kirstine Cramon, chefredaktør på SE og HØR, Niels Pinborg, og politisk kommentator, Henrik Qvortrup