Det, vi taler om

14. juni 2019

I første time taler vi om Bradley Cooper, som skal skilles - sjovt nok i forlængelse af rygterne om, at han skulle have en affære med Lady Gaga. Pernille Vermund har droppet sin bryllupsrejse på grund af stress. Ny dokumentar om Harvey Weinstein afslører nye, klamme #Metoo-sager. Voldtægtssagen i Enhedslisten-borgmesters lejlighed har taget en sær drejning. Peter Schmeichel har tjent kassen på at lave VM-reklamefilm på russisk tv. Og så skal Nicki Bille have et barn med en 18-årig, som han har mødt i Dinos Legeland. 

I anden time taler vi om Henrik Sass, som har sygemeldt sig og giver pressen en stor del af skylden. Regeringsforhandlingerne er i fuld gang - men hvornår kan vi egentlig forvente en ny regering? Kronprinsen nægtede at dele medaljer ud til Royal Run. Pia Kjærsgaard stopper som Folketingets formand - men hvem skal gå i hendes fodspor? Og så får vi besøg af special guests, Søren og Yvette Espersen, som prøver at svare på, hvad der gik galt for DF til folketingsvalget. 

Ditte Okman er vært, og i panelet sidder direktør i WeDoCommunication, Anna Thygesen, chefrådgiver, Anne Kirstine Cramon, direktør i Impact Tv, Thomas Heurlin, og politisk kommentator, Henrik Qvortrup.