Nattevagten

9. august 2019

Jette er første lytter igennem. Hun har spekuleret utrolig meget over tid - og hvor lang tid, det har taget at blive de 70 år, hun lige har rundet. Et liv, der også har indebåret et trafikuheld og et mordforsøg. Lars er igennem for at snakke om, at tid er noget, man måler mellem to begivenheder. Men også, at tiden er uendelig ligesom vores univers.

I anden time er Lise igennem. Hun mener, at alt er nu, og at tiden er menneskeskab. Derfor dyrker hun nuet gennem meditation, hun laver ikke aftaler og tager ikke på ferie. Hun guider desuden Nima gennem en meditation. Thomas ringer ind for at tale om tiden, der går på samme måde hver dag og samtidig udvikler naturen sig.

Christina ringer ind i sidste time for at tale om, hvordan tiden for eksempel kan føles ekstremt lang, når man venter på en kop kaffe eller står i kø til noget. Samtidig kan den føles kort, når man er i gang med noget hyggeligt, og på den måde synes hun, at tiden er uhåndgribelig. Gavin er sidste mand i nattens program. Han har altid levet i nuet, men det er ikke så lyserødt, som det lyder. Han har for eksempel ikke taget en uddannelse og synes, det bider ham i røven af og til.