Nattevagten

16. august 2019

Stella er første lytter igennem. Hun mærkede for første gang at føle sig voksen, da hun som 15-årig mistede sin morfar. Indtil da havde hun ikke tænkt på, at vi alle skal herfra en dag. De to taler om menneskets mod til at knytte sig, selvom man risikerer at miste.

I anden time snakker Caroline med Jørgen, som for alvor følte sig voksen, da han flyttede hjemmefra. Født blind blev madlavning særligt en udfordring han tog op og lærte sig selv. De taler videre om livet som blind, at være i forhold og forsøge at date online. Finn snakker derefter med Caroline om at tage ansvar i en ung alder. Han blev kærester med en kvinde, da han var 15. Hun var 23 og havde en lille dreng, som Finn ender med at tage ansvar for, da kæresten blev syg.

Ida ringer ind i sidste time. Hendes forældre blev skilt, da hun var 11. De boede dengang på en nedlagt gård, hvor Ida oplevede at skulle tage mere ansvar dér og for sine mindre søskende efter skilsmissen. De taler om forældreskab, kærlighed og dét at blive gammel

Vært: Caroline Sasha Cogez