Det, vi taler om

13. september 2019

I første time taler vi om Peter Falktoft, som reklamerer for tandblegning, som kan være skadeligt for tænderne. I Lis Sørensens biografi “Jeg er kommet for at synge” kan man læse om en vild kvinde, som gik på scenen øjeblikket efter hun fandt ud af, at hendes mand havde fået konstateret Parkinsons. Og så bruger 3F syge mafiametoder til at værge nye medlemmer.  

I anden time taler vi om 'Gift ved første blik' - for hvorfor i alverden har eksperterne matchet Luna og Anders? Søren Pinds nye bog "Frie Ord” synes at være funderet på rygter og synsninger, og han beskriver virkeligheden lidt anderledes end de implicerede parter, han drager ind i bogen. Folketingspolitikerne har en drukklub på producenternes regning. Og så er der kampvalg i Venstre – vil Jakob Ellemann-Jensen helst have Inger Støjberg eller Ellen Trane Nørby ved sin side? 

Ditte Okman er vært, og i panelet sidder journalist på ugebladet Her & Nu, Nikolaj Vraa, redaktør på Berlingske, Jakob Steen Olsen, og direktør i WeDoCommunication, Anna Thygesen. På telefon: Politisk kommentator, Henrik Qvortrup.