Det, vi taler om

11. oktober 2019

I første time taler vi om kronprins Frederik, som har været på erhvervsfremstød i Paris – og sågar holdt en tale på fransk! Prins Joachim er også på mission i Paris – og det kommer man ikke cyklende til. Frederik og Mary sender deres børn på skole/skiophold i Schweiz. Og så har fem børn i det svenske kongehus fået frataget deres royale titler.  

I anden time taler vi om Wayne Rooneys kone, Coleen, som på snedig vis fandt ud af, hvem der lækkede falske historier om the Rooneys til The Sun – og det var ikke hvem som helst. ‘Gift ved første blik’ er slut, og det endte med en håndfuld skilsmisser og en graviditet. Borgmester Ninna Hedeager Olsen er røget ind i endnu en røvsyg sag. Mai Manniche har fået en kæreste, som accepterer hendes psoriasis. Og så er Emilie Brandt meget glad for sin ADHD-diagnose. 

Ditte Okman er vært, og i panelet sidder journalist på ugebladet Her & Nu, Nikolaj Vraa, redaktør på Berlingske, Jakob Steen Olsen, chefrådgiver, Anne Kirstine Cramon, og direktør i Impact Tv, Thomas Heurlin.