Reporterne (1)

19. januar 2017

I dag udkommer magasinet Konspiration for første gang. Bladet indeholder en lang række historier, som for eksempel hvordan filminstruktør Stanley Kubrick forfalskede månelandingen i 1969 og om FBI stod bag mordet på Martin Luther King. Vi har besøg i studiet af Josef Hanji, chefredaktør på Konspiration.

Socialdemokratiet vil ikke længere vil lave reformer på trods af, at partiet selv var ganske reformvillige, da de sidst sad i regering. Også Liberal Alliance har på det seneste skiftet holdninger på en række punkter. Er kovendinger er den nye politiske kultur? Vi taler med Lotte Hansen, politisk kommentator og direktør i kommunikationsvirksomheden Hansen Agenda og Uffe Elbæk, leder af Alternativet.

På Enhedslistens årsmøde til maj vil det udelukkende være kvinder, der skal holde oplæg, aflægge beretninger og være ordstyrere. Det har Enhedslistens hovedbestyrelse besluttet, fordi et 'feministisk delprogram' ventes at vedtages på mødet. Vi taler med Signe Færch, medlem af Enhedslistens hovedbestyrelse.

Vært: Morten Jeppesen