Reporterne (2)

24. januar 2017

Den danske film 'Under Sandet' er blevet nomieret til en Oscar. Det er den bedste film, men har den en reel chance? Vi taler med Christian Monggard, filmanmelder på Dagbladet Information.

Trump har besluttet, at der ikke må gå en eneste amerikansk skattekrone til internationale organisationer, der henviser til, advokerer for eller oplyser om abort. Det betyder, at en lang række organisationer i udviklingslandene vil miste penge, hvis ikke de lover at droppe alle dele af deres arbejde, der har noget med abort at gøre. Vi taler med Udviklingsordfører fra Venstre Michael Aarestrup Jensen.

Aarhus Universitetshospital advarer på deres facebookside danskerne imod at lytte til Mads Christensen, også kendt som blærerøven. I Go' Morgen Danmark sagde han, at han har sagt til sine børn, at de selv må vælge, om de vil have cykelhjelm på, når de er fyldt 8 år - for "man ligner en idiot" - og cykelhjelme er ikke nødvendigvis den bedste løsning, siger han. Vi taler med Jesper Sølund, Rådet for sikker trafik.

Vært: Josefine Kofoed