Reporterne (1)

26. januar 2017

Antallet af folk, der bliver allergiske overfor parfume, stiger. En af løsningerne er at forbyde nogle af de mest allergifremkaldende stoffer i parfumer, og den mulighed arbejder Miljøstyrelsen nu med. Vi taler om parfumeallergi med bestyrelsesmedlem i Foreningen for Duft- og Kemikalieoverfølsomme, Rene Sinkjær, og Lise Müller, der er regionsrådsmedlem i Region Hovedstaden for SF. 

Skal en populær bar lukke, eller skal de støjramte naboer stoppe med at klage? Den slags konflikter skal en ny natteborgmester i København fremover mægle i. Vi taler med Kultur og Fritidsborgmester i Københavns Kommune, Carl Christian Ebbesen og Søren Rud, der er formand for Nørre Kvarters beboerforening. 

I går aftes afholdt Gentofte kommune borgermøde på rådhuset, fordi kommunen har besluttet sig for at placere 60 flygtninge på den gamle internationale skole på Hellerupvej. Tre 14-årige folkeskoleelever fra Engelborgskolen var mødt op til borgermødet for at skrive en reportage. Vi har inviteret dem i studiet for at fortælle om deres oplevelser.

Vært: Morten Jeppesen