Reporterne (1)

27. januar 2017

Hibz ut tahrir er på turné rundt i landet for at tale med Danmarks politiske ungdom. Flere politiske partiers ungdomsorganisationer har inviteret Hizb Uth Tahrir med til politiske møder og debat. Senest var det Liberal Alliances Ungdom i Skanderborg, der i mandags havde besøg af den islamisk fundamentalistiske forening. Vi taler med Malene Møller Hall, lokalformand for Liberal Alliances Ungdom i Skanderborg.

Det er en god idé at bruge mere emballage for at passe på miljøet. Ved at bruge mere emballage kan vi nemlig undgå madspild og dermed sikre en mindre miljøbelastning på vores alle sammens klode. Det mener Emballageekspert ved Teknologisk institut Søren Rahbæk Østergaard, Vi taler med ham og Selina Juul, grundlægger af Stop Spil af Mad.

Siden et stort terrorangreb i Sharm El Sheikh i Egypten i 2015, hvor et fly styrtede og 224 mistede livet - ligger turistbyen øde hen og turismen er faldet med 85 procent. Vi taler med Rasmus Alenius Boserup, seniorforsker ved Dansk Institut for Internationale Studier og Laus Sørensen, dansker bosat i Tjekkiet.

Vært: Morten Jeppesen