Huxi og det Gode Gamle Folketing

14. marts 2017

Det Gode Gamle Folketing ser i denne uge nærmere på tre store slagsmål.

Transportminister Ole Birk Olesen er i slåskamp med DF og S. Ifølge de involverede parter handler sagen om ”jura, tillid og politik”. Men hvad vejer tungest af de tre? Og er der et fjerde krydderi i gryden – gammelt nag?

Søren Pape er i kamp mod de kriminelle. Ikke kun de fritgående, også de fængslede. De har det for godt, mener Pape. Det er tid til kolde afvaskninger, og længere og hårdere straffe. Formanden for fængselsforbundet siger, at det kun vil skabe endnu mere forhærdede kriminelle. Men det er ikke det, det handler om, ifølge Pape. Det her er ”en værdikamp”.

Og så er der Tyrkiet, som er kommet op at slås med stort set hele Europa. Den tyrkiske regering vil gerne føre valgkamp i EU, heriblandt Danmark. Lars Løkke har slået igen, og bedt tyrkerne udsætte deres besøg. Med andre ord: Løkke slår med flad hånd – han ved jo godt, at vi har en flygtningeaftale med tyrkerne, som helst ikke skal gå i kage!

Charlotte Dyremose (K), Per Kaalund (S) og Aage Brusgaard (DF) ifører sig tandbeskyttere og går i ringen. Huxi Bach ringer med klokken.

Andre udsendelser