24syv Morgen

20. marts 2017 - kl. Alvorlig hungersnÃ

Ifølge FN står verden overfor den største sultkatastrofe siden 1945, og Yemen er blandt de lande, som er hårdest ramt af hungersnøden på grund af en langstrakt konflikt mellem voldelige grupper i landet. Sygeplejerske for Læger Uden Grænser Astrid Opstrup er i studiet for at fortælle om sine oplevelser på et hospital i det nordlige Yemen, hvor hun har tilbragt de sidste tre måneder.

Skal PostNord privatiseres? Det diskuterer vi i dagens udsendelse, efter PostNord har bedt om en kapitalindsprøjtning på 2,3 milliarder kroner som hjælp til at komme på ret økonomisk køl igen. Vi taler med professor i økonomistyring ved Aalborg Universitet, Per Nikolaj Bukh, som ikke mener, at det er realistisk at privatisere PostNord.

Donald Trump har været præsident i 58 dage, og i dag skal det handle om Trumps møde med den tyske forbundskansler, Angela Merkel, i weekenden. Hele verdens medier skrev nemlig overskrifter om mødet, da de to statsoverhoveder ikke gav hånd, da de sad foran pressefotograferne. Men faktisk viser andre pressebilleder, at de allerede havde givet hånd. Fake news eller ej – USA-analytiker og vært på Kampagnesporet Mads Fuglede gør os klogere.

Værter: Anna Ingrisch & Asger Juhl

Andre udsendelser