Huxi og det Gode Gamle Folketing

4. april 2017

Endnu en gang har der været røg i køkkenet. Inger Støjberg er gået fra bagværk til pizzaer – specielt dem lavet af illegale indvandrere. Integrationsministeren vil have befolkningen til at anmelde al mistænkelig opførsel og tale. Måske var det nemmere, hvis politiet bestilte pizzaer til udbringning og så anholdte dem, der dukkede op?

Dan Jørgensen er rasende. Han synes ikke, der sker nok. Han vil have Socialdemokraternes anonyme stikkercafe tilbage. Den var god. Og serverede ikke pizzaer.

Står og falder et tillidssamfund med pizzaer?

Fisk ved man til gengæld hvad er! Men når det så kommer til fiskekvoter, så bliver vandene lidt mere grumsede. Esben Lunde Larsen er kommet i strid modvind, og anklages for at lyve. Ja, faktisk har fødevareministeren gjort DFs ordfører ”pisse sur”.

Tør DF egentlig vælte en minister, når det kommer til stykket? Bør de i denne sag?

Både pizzaer og fisk koster penge, så meget er dog sikkert. Det samme gør den kommunale velfærd. Derfor har regeringen foreslået, at private investorer skal kunne investere i kommunale kerneydelser. Og således også få del i en eventuel profit.

Den sag har en mærkelig duft. Om det er af fisk, pizza eller noget helt tredje drøfter Jørgen Lenger (VS), Tove Videbæk (KR) og Nadeem Farooq (R) med formand Huxi Bach.

Andre udsendelser