24syv Morgen

18. april 2017 - kl. Eksklusivt intervi

Her til morgen bringer vi et eksklusivt interview med Venstres fiskeriordfører, Thomas Danielsen. For første gang fortæller han sin version af den sag, som Ekstra Bladet gennem et stykke tid har gravet frem. Storfiskeren John Anker-Larsen har investeret 4 millioner kroner i fiskeriordførerens private selskab. Det sker samtidig med, at venstrepolitikeren sidder og laver en ny fiskerilov, som har stor effekt for en storfisker som John Anker-Larsen, der omsatte for 90 millioner sidste år. Hør journalist Josefine Kofoeds interview med Thomas Danielsen her.

TV-serien SKAM har taget danske fans med storm. Også tidligere kulturminister fra Venstre, Bertel Haarder, er tilhænger. For ham handler det nemlig om at sikre vores gensidige nordiske sprogforståelse. Vi har fået Bertel Haarder til at komme med sin anmeldelse af det første afsnit af SKAMs fjerde sæson.

"TIL ERDOGANS DANSKE TILHÆNGERE: REJS HJEM TIL TYRKIET - ALT ANDET ER HYKLERI" Sådan skrev folketingsmedlem for Socialdemokratiet, Lars Aslan, på Facebook i forbindelse med afstemningen om den tyrkiske forfatningsændring. Vi har inviteret Lars Aslan i studiet til en debat med Erdogan-tilhænger Erdal Durmaz, formand for Unionen af Europæiske Demokrater.

Værter: Ida Herskind og Asger Juhl

Andre udsendelser