24syv Morgen

21. april 2017 - kl. Politibetjent dræ

En politibetjent blev dræbt af skud på den kendte boulevard Champ Élysses i Paris i går aftes. To andre betjente og en civil blev også ramt, oplyser de franske myndigheder. Gerningsmanden blev efterfølgende skudt og dræbt af politiet. Fransk politi betegnede hurtigt skyderiet som en "terrorhandling". Vi taler med Louise Sandager, journalist som er med fra Paris.

Forholdet mellem Socialdemokratiet og De Radikale er ekstremt anspændt i øjeblikket. Og det er ikke blevet bedre efter Sofie Carsten Nielsen fra de Radikale for nyligt i et interview i Berlingske, langede ud efter den socialdemokratiske gruppeformand Henrik Sass Larsens syn på udlændingepolitik. Politisk redaktør på Radio24syv, Brian Weichardt, forklarer.

Justitsminister Søren Pape, der er homo, siger til Ekstra Bladet, at han er "rasende" og "gal", og at han ikke vil gå hånd i hånd med sin kæreste gennem Vollsmose. To af vores mandlige journalister har gået rundt i den fynske ghetto Vollsmose og kysset og holdt i hånd med hinanden, kan man få lov til det?

Vært: Ida Herskind og Asger Juhl

Andre udsendelser