24syv Morgen

15. maj 2017 - kl. Hvordan foregår e

Mere end 200.000 mennesker i mere end 150 lande blev i fredags ramt af et såkaldt ransomware-angreb – et hackerangreb der låser filerne på dine computer, for derefter at kræve penge for at låse dem op igen. I februar blev Andreas Lond ramt af et lignende angreb, og han er i studiet med sin søn for at forklare, hvordan de tacklede sagen. IT-sikkerhedsekspert Henrik Larsen forklarer, hvordan disse angreb overhovedet kan finde sted.

Kina vil genskabe silkevejen, der forbandt Europa og Asien for omkring 700 år siden. Projektet koster 9.500 milliarder kroner, og er den største investering i infrastruktur nogensinde. Vært på programmet Kina Snak her på kanalen, Lene Winter, er i studiet.

Hver tredje person, der i marts måned blev stillet for Københavns Dommervagt for at sælge stoffer, var en afrikansk mand. Det viser undersøgelser foretaget her på Radio24syv. Men faktisk er der grund til at tro, at de afrikanske mænd, på samme måde som afrikanske kvinder der ender som prostituerede, er ofre for menneskehandel. Det mener jurist i Gadejuristen, Maja Løvbjerg Hansen, i hvert fald.

Værter: Sanne Fahnøe & Asger Juhl

Andre udsendelser