24syv Morgen

18. maj 2017 - kl. EFI 2.0 – rednin

SKATs tidligere og meget udskældte IT-system EFI bliver snart erstattet af et nyt. Skatteminister, Karsten Lauritzen, er optimistisk omkring det nye system, mens tidligere chef i SKAT, Erik Lund, kalder systemet for ”en ny EFI-skandale”. Indtil videre er der sat 1,1 milliarder kroner af til udviklingen af det nye inddrivelsessytem – men spørgsmålet er: har SKAT lært af sine fejl?

En undersøgelse foretaget af advokatfirmaet Kromann Reumert var med til at fælde tidligere regionsrådsformand i Region Syddanmark, Carl Holst. Men hvilke politikere – og måske i særdeleshed hvilke politiske modstandere – blev egentlig interviewet af advokatfirmaet i forbindelse med undersøgelsen? Det spørgsmål har Nye Borgerlige i Region Syddanmark forsøgt at få svar på i ugevis, men uden held.

”Hvad Går Pengene Til?” Det er navnet på en ny føljeton her på kanalen, hvor vi ringer til en kunstner, som har modtaget støtte fra Statens Kunstfond, og spørger dem, hvad pengene er blevet brugt på. I dag ringer vi til kunstneren Lars Bent Petersen.

Værter: Sanne Fahnøe & Asger Juhl

Andre udsendelser