Datolinjen

26. juni 2017

Trump vandt i dag en stor sejr i den amerikanske Højesteret: Nu kan han endelige give sin vælgere det det indrejsestop fra muslimske lande, som han lovede dem under valgkampen - eller næsten: indrejseforbudet blev ikke helt så omfattende, som Trump havde håbet på. Vi taler med Søren Dal Rasmussen, USA-analytiker på Kongressen.com og bosat i Washington DC.

Korthårede kvinder, som kysser hinanden - og mænd med makeup - blev FOR giftigt sammen med afslutningen på Ramadanen. Af frygt for reaktionen fra nationalistiske- og religiøse grupper forbød guvernøren i Istanbul derfor søndag LGBT-møljøet at marchere i det årlige optog, Pride. Vi taler med Thomas Rasmussen - kommunikationschef i Copenhagen Pride med fra Istanbul.

Det var en liste som man sjældent har set mage til blev fremsendt til Qatar i sidste uge. Listen af arabiske lande med Saudiarabien i spidsen, der har indledt samktioner imod den lille golfstat, vil have Qatar til at rette ind. Og der er ikke ligefrem lagt op til noget kompromis. Vi taler med Lars Erslev Andersen, Seniorforsker ved Dansk Institut for Internationale Studier

Vært: Anne Sofie Allarp

Andre udsendelser