24syv Morgen

6. juli 2017 - kl. Arbejde i ferien,

Alt for mange danskere er for dårlige til at holde ferie, når de holder ferie. Vi har for travlt med at tjekke arbejdsmails. Faktisk tjekker hver tredje sin arbejdsmail under ferien. Det viser en ny Gallup-undersøgelse ifølge BT. Det strider imod rådene fra en lang række eksperter, der gør opmærksom på, hvor vigtigt det er, at man holder sig fra arbejdet, når man holder ferie.

Nordkorea er for første gang nogensinde lykkedes med at testaffyre et interkontinentalt ballistisk missil. Oversat til lidt nemmere dansk er der tale om et missil med en rækkevidde på 6.700 kilometer, og missilet vil dermed potentielt kunne ramme Alaska i USA. Men hvad betyder det så egentlig for verdensfreden, at den her nordkoreanske missiltrussel nu er en reel fare?

En ny handleplan fra regeringen vil nedbringe antallet af antibiotika-recepter, som lægerne udskriver i Danmark. Men den fælles strategi mod antibiotikaresistens, som Miljø- og fødevareministeriet og Sunheds- og Ældreministeriet har fremlagt i samme omgang er for vag. Det mener Hans Jørn Kolmos, professor, Syddansk Universitet og overlæge på Klinisk mikrobiologi på Odense Universitetshospital. 

Værter: Ida Herskind og Morten Jeppesen

Andre udsendelser