Datolinjen

2. august 2017

Tysklands 16 delstater gør sig nu klar til at deportere mere end 200.000 flygtninge, som ikke har lovligt ophold i Tyskland. Det har mange af dem ikke haft i lang tid, så timingen handler ikke om praktik. Det handler om store dele af befolkningen, som er trætte af at se afviste asylansøgere begå terror - og det handler om politikere, det lige om lidt skal genvælges. Vi taler med Erik Jensen, politikens korrespondent i Berlin, forklarer de tyske deportationer:

FC Barcelona bekræfter i dag på deres hjemmeside, at den brasilianske fodboldspiller Neymar ønsker at forlade klubben til fordel for den Parisiske klub Paris Saint Germain. Det kommer til at koste Neymar 222 millioner Euro at forlade FC Barcelona, som han skal egentlig skal betale af egen lomme. Men sådan er virkeligheden ikke vi taler med Rasmus Dam Nielsen, fodboldekspert og vært på FodboldFM her på kanalen.

Vi skal til Tunesien i Nordafrika, hvor man enstemmigt har stemt en ny lov igennem, der gør det lettere at retsforfølge i forbindelse med vold i hjemmet og gør det muligt at straffe for seksuel krænkelse i det offentlige rum. To ting som der i den grad er problemer med i Tunesien. Vi taler med Anne Margrethe Rasmussen, seniorrådgiver ved udenrigsministeriets programkontor i Tunesiens hovedstad, Tunis.

Vært: Ulrik Aarhus.

Andre udsendelser