24syv Morgen

7. august 2017 - kl. Merete Riisager om

Radio24syv kan her til morgen fortælle, at flere folke- og gymnasielærere tror på konspirationsteorier og underviser og vejleder ligefrem eleverne i disse teorier. Vi taler med Merete Riisager, undervisningsminister for Liberal Alliance, som mener at det er problematisk at gymnasielærere underviser i konspirationsteorier.

I går spillede kvindelandsholdet EM-finale mod Holland. Mange danskere var mødt op på Rådhuspladsen for at heppe på Danmark, men det blev desværre til en skuffende sejr til Holland 4-2. Med os i studiet har vi Ilknur Kekec, ungdomsformand for HTI Fodbold i Høje Taastrup. Hun var tilstede på Rådhuspladsen og fortæller om gårsdagens stemning og kvindefodbold generelt.

Københavns Politi meldte i weekenden, at unge mænd i alderen 17-25 år skal være varsomme med at færdes på åben gade på Nørrebro og i Nordvest – i København. Meldingen lød efter et døgn, hvor tre personer var blevet såret af skud. Vi taler med Anna Mee Allerslev, beskæftigelses- og integrationsborgmester for de Radikale i Københavns kommune. 

Værter: Ida Herskind og Asger Juhl

Andre udsendelser