24syv Morgen

7. august 2017 - kl. Premiere på Diana

Den nye omdiskuterede dokumentar om Lady Diana havde premiere i går i Storbritannien. Filmen har trukket mange overskrifter i Storbritannien efter det kom frem, at man ville offentliggøre hidtil ukendte interview med den afdøde Prinsesse Diana. Med os i studiet har vi Lone Theils, freelance journalist, forfatter og UK-korrespondent for Politiken. 

Paris St. Germains milliard indkøb af fodboldspilleren Neymar handler ikke kun om fodbold, men i lige så høj grad om storpolitik i Mellemøsten. Den franske fodboldklub er nemlig ejet og sponsoreret af Qatar Sports Investments. Qatar har siden starten af juni været isoleret af sine nabolande, der mener, at Qatar har finansieret terrorisme. Vi taler med Kenneth Cortsen, sportsøkonom ved Handelshøjskolen i Aarhus og UCN.

Radio24syv kan her til morgen fortælle, at flere folke- og gymnasielærere tror på konspirationsteorier og underviser og vejleder ligefrem eleverne i disse teorier. Vi taler med Rikke Alberg Peters, adjunkt ved HistorieLab ved professionshøjskolen Lillebælt, hvor hun forsker og udvikler undervisning inden for kultur og samfundsfag i folkeskolen og gymnasieskolen. Vi taler med Rikke om, hvordan hun mener, at man skal håndtere konspirationsteorierne.

Værter: Ida Herskind og Asger Juhl.

Andre udsendelser