Datolinjen

8. august 2017

I dag var der valg i Kenya.Og i modsætning til valget i Rwanda som vi fortalte om i går, så er det lidt af en valggyser, der udspiller sig i Kenya. Knap 20 millioner registrerede vælgere i landet bl.a. har i dag stemt til bl.a præsidentembedet og på medlemmer til senatet og den nationale forsamling. Vi taler med Holger Bernt Hansen, Professor Emeritus ved Afrikastudier på Københavns Universitet. Og Kirstine Chege, forfatter og konsulent, Nairobi.

Herhjemme i Danmark er der nu 14 byer på listen over kommuner, hvor huspriserne i juni måned i år var over niveauet fra før finanskrisen i 2008.  Og bobbel-udviklingen på boligmarkederne og på aktiemarkederne bekymrer i stigende grad iagttagere. Vi taler med økonom Jens Schjerning, cheføkonom, Agrocura.

Google har nu fyret James Damore, en medarbejder, efter et internt indlæg skrevet af medarbejderen er kommet frem i offentligheden. Han fortæller Reuters, at han er fyret for at "fastholde kønstereotyper".Vi taler med journalist Dorte Toft, tidligere programmør.

Vært: Anne Sofie Allarp

Andre udsendelser