Datolinjen

23. august 2017

USA’s præsident Donald Trump talte i går i Pheonix Arizona. Han sagde, at han regnede med at NAFRA, den nordamerikanske handelsaftale, måske ville blive suspenderet. Han sagde også at han ville bygge muren imod Mexico, om han så skulle sætte statsapparatet ind på det. Vi taler med Kim Fester, Chefstrateg med speciale i amerikansk økonomi i Jyske Bank.

 Kinas centrale myndighed for industri og handel har fået nok af at virksomheder, der er lige lidt for opfindsomme med deres navnevalg. Man har derfor forbudt virksomheder i at registrere såkaldte ”underlige” navne i henhold til et sæt retningslinjer, der trådte i kraft i lørdags. Med os i studiet har vi Casper Wichmann, koordinator i den danske Kina-tænketank ThinkChina.

Mellemøsten er kendt for sin tradition for kødretter og for særlige krav til slagtningen af dette kød. Men det skal være slut, hvis det det står til Ori Shavit, opskriftsskribent, journalist og vegansk aktivist fra Israel. Det taler vi med hende om i dagens udgave af Datolinjen.

Vært: Anne Sofie Allarp 

Andre udsendelser