Datolinjen

28. august 2017

Henover weekenden ramte den tropiske storm Harvey millionbyen Houston, tæt ved den Mexicanske Golf i Texas, og der ventes meget mere regn. Faktisk ventes der over denne uge at falde lige så meget regn, som der normalt gør på et helt år. Vi taler med Martin Bak Hansen, geolog ved Statoil og bosat i Houston på syvende år.

38 mennesker har mistet livet og mere end 250 er sårede efter voldsomme uroligheder i det nordlige Indien. Urolighederne er fulgt efter at en populær indisk guru og sektleder i fredags blev dømt for at have voldtaget to kvinder tilbage i 2002. Vi taler med Peter Johansen, ekstern lektor på Aarhus universitet og indehaver af bloggen indien.dk

Rimeligt upåagtet foregår der lige nu et ret massivt crackdown på højreekstreme websites.Først blev det største alt-right-website overhovedet, Dailystormer, lukket ned, og i går er nettets længst eksisterende forum for såkaldt "white nationalists", Stormfront, gået offline. Det ligner en reaktion oven på Charlottesville, siger vores gæst. Vi taler med Mikkel Andersson, vært på medie-magasinet Q&A her på kanalen og historiker og journalist.

Vært: Anne Sofie Allarp

Andre udsendelser