24syv Morgen

12. september 2017 - kl. Hard-Kåre, glade

Medicinalvirksomheden Lundbeck faldt i går 11,3 milliarder kroner i værdi, efter det kom frem at den administrerende direktør Kåre Schultz havde sagt op til fordel for en direktørstilling i et israelsk firma. Vi taler med Michael Friis Jørgensen, chef-aktieanalytiker i Almindelig Brandt Markets.

Størstedelen af de danske folkeskolelever kan lide at gå i skole. Sådan lyder konklussionen i en ny, stor trivselsrapport. Hovedparten af eleverne synes, at det er helt ok at bruge daglidagen på skolebænken. De trives. Og de er glade for deres klassekammerater. Journalist Mia Kjeldset har været et smut på Sct. Jørgens Skole i Roskilde.

I søndags ramte den berygtede orkan Irma delstaten Florida i USA I løbet af ganske kort tid var tre personer blevet dræbt og 4,4 millioner hjem og virksomheder stod uden strøm. Altsammen som følge af Irmas hærgen. Hvordan har præsidenten Donald Trump håndteret katastrofen Irma? Vi spørger, Mirco Reimer-Elster, Ph.D ved Det Europæiske Universitetsinstitut i Firenze.

Værter: Kristoffer Eriksen og Kaare Svejstrup

Andre udsendelser