24syv Morgen

13. september 2017 - kl. Aflyst kvindelands

DBU (Dansk Bold Union) har aflyst den kamp, som det kvindelige fodboldlandshold skulle have spillet mod Holland på fredag. I følge DBU ønsker kvindelandsholdet ikke at møde op i hverken landsholdslejren eller til kampen fredag, når de ikke har kunnet få opfyldt en ny landsholdsaftale. Men i udtalte landsholdsanfører pernille Harder at det ikke er landsholdets ønske, at kampen fredag skal aflyses. Så hvad er egentlig op og ned i den her sag? Vi taler med Morten Crone Sejrsbøl, fodboldredaktør på BT.

 

"Du kan tørre røv i branding". Sådan har Lolland Kommunes Kommunaldirektør, Thomas Knudsen, sagt i et interview til et universitetsspeciale. En udtalelse, der har skabt heftig debat mellem pr-branchen, Christiansborg og altså Lolland. De seneste år har landets mange kommuner nemlig skruet op for brandingstrategier og markedsføring for at tiltrække borgere og virksomheder og sætte netop deres kommune på landkortet. Vi taler med Thomas Knudsen, Kommunaldirektør på Lolland.

 

Igår begyndte retssagen mod den 27-årige mand, der er tiltalt for at skyde og dræbe politimand Jesper Juul ved politistationen i Albertslund i december sidste år. I retten forklarede den tiltalte sig for første gang, siden han blev anholdt knap en time efter skuddet ved politistationen. Han indrømmer, at det var ham, der skød betjenten, men nægter sig alligevel skyldig i drab. Vi taler med Marie Louise Toksvig, vært på programmet "Politiradio" på Radio24syv

Værter: Kaare Svejstrup og Kristoffer Eriksen

Andre udsendelser