24syv Morgen

10. oktober 2017 - kl. Ny regering i Holl

Holland får nu en ny regering, efter premierminister Mark Ruttes parti VVD er blevet enig med tre andre partier om at gå i regering i en ny centrum-højre konstellation.Det i Holland taget 208 dage at danne regeringen i Holland, siden valget blev afholdt 15. marts. Vi taler med Christoffer Green-Pedersen, professor ved Institut for Statskundskab på Aarhus Universitet.

Aarhus Letbane har i månedsvis kendt til de massive sikkerhedsproblemer, der i sidste øjeblik endte med at betyde, at åbningen af Aarhus Letbane blev udskudt i sidste øjeblik. Det fremgår af en aktindsigt i Trafikstyrelsen, som TV2 Østjylland har fået. Alligevel fastholdt letbanens ledelse over for de to ejere, Region Midtjylland og Aarhus Kommune, at alt nok skulle gå. Vi taler med Asbjørn Andersen, reporter på TV2 Østjylland.

Der blev i går afsagt dom mod lederen af Loyal To Familia, Shuaib Khan, der blev dømt for trusler mod en politibetjent. Tre måneders fængsel og en betinget udvisning med en prøvetid på to år. Hans Skovgaard, reporter på Radio24syv, havde taget plads ude foran Københavns Byret sammen med 60-70 sortklædte og maskerede medlemmer af Loyal To Familia.

Værter: Kristoffer Eriksen og Kaare Svejstrup

Andre udsendelser