24syv Morgen

12. oktober 2017 - kl. Karsten Hønge (SF

Beskæftigelsesminister, Troels Lund Poulsen (V), har ad flere omgange givet kontanthjælpsloftet og den såkaldte 225-timers-regel skylden for, at flere kontanthjælpsmodtagere er kommet ud i småjobs på få timer om ugen, og at færre generelt er en del af kontanthjælpssystemet. Men i et svar til Folketingets beskæftigelsesudvalg er der nu andre toner fra Troels Lund Poulsen. Hør her, hvad Karsten Hønge, beskæftigelsesordfører for SF, sagde om sagen tidligere på morgenen.

Med to dage tilbage inden åbningen af Tivolis nye forlystelse 'Det hjemsøgte børnehjem', ændre hele konceptet og Tivoli siger undskyld. Det sker efter en shitstorm på sociale medier over forlystelsens navn og beskrivelse. Det skriver flere medier, herunder TV2. Vi taler med Tivolis pressechef, Torben Plank.

Regeringen præsenterede i går dens Forsvarsudspil med titlen '"Et stærkt værn om Danmark'. Det lægger op til at bruge 12,8 milliarder kroner mere på Forsvaret over de kommende 6 år Vi taler med forsvarsminister. Claus Hjort Frederiksen (V).

Nikoline Vicic Rasmussen vakte opsigt på So-Me med musikvideorne 'Tæsk til Alle' og 'Flertallet er dumme'. Her ser man hende skyde til måls efter prominente politikere I videoen ender Nikoline ender med at rette pistolen mod lytteren, og kritikken er haglet ned over Nikoline, blandt andet. fra Folketingspolitikere. Vi har Nikoline i studiet. 

Værter: Kristoffer Eriksen & Kaare Svejstrup.

Andre udsendelser