Datolinjen

8. november 2017

New Delhis luftforurening har nået så kritisk et niveau, at byens skoler i dag holder lukkede. Men det er nærmest umuligt for myndighederne at gøre noget effektivt ved forureningen, udtaler Danmarks ambassadør i Indien, Peter Taksøe Jensen. Urbaniseringen er simpelthen gået alt for stærkt. Vi taler også med Seniorforsker på DTU Miljø, Institut for Vand og Miljøteknologi, Teis Nørgaard Mikkelsen.

I går kom det frem at den amerikanske handelsminister, Wilbus Ross, har investeringer i et shippingselskab med tætte bånd til præsident Putins indercirkel. Oplysningen kommer fra den såkaldte Paradise Papers-afsløring. Handelsministeren afviser dog kritikken, skriver en journalist fra BBC, som har interviewet ministeren. Vi taler med Per Thiemann, journalist på Politiken.

På Twitter er det nu muligt at skrive op til 280 bogstaver og tegn, i stedet for de 140 tegn som var gældende tidligere. Men hvorfor vælger Twitter egentlig at udvide sit format? Det spørger vi Christiane Vejlø om, som er ekspert i digitale trends og vært på programmet Elektronista her på kanalen.

Vært: Anne Sofie Allarp

Andre udsendelser