24syv Morgen

10. november 2017 - kl. Læger i oprør ov

Flere læger har sagt op på grund af den og produktiviteten er faldet på grund af Sundhedsplatformen - det dyreste it-projekt i dansk sunhedsvæsens historie. Med al den kritik, skulle man at regionspolitikerne  sagde stop! ikke mere, vi skrotter det. Men tværtimod. Vi har besøg af Sten Oyre, overlæge og speciallæge i psykiatri på Glostrup Hospital, og Sophie Hæstorp Andersen, socialdemokrat og regionsformand i Hovedstaden.

I forrige uge faldt der dom i en besynderlig sag. Gymnasieeleven Patrick Vogelius på 19 år hævede i marts måned hele sin opsparing og købte en maskinpistol og ti magasiner på internettet. Men sælgeren viste sig at være PET-agent, og Patrick blev anholdt. Og i forrige uge blev han idømt to års ubetinget fængsel for våbenkøbet. Patrick Vogelius har ikke ønsket at give et interview - men Radio24syv har besøgt hans mor på Østfyn, der taler på vegne af Patrick.

LA-spidskandidat fortryder at have stemt for Sundhedsplatformen og vil nu kæmpe for at få det lukket. Vi har besøg i studiet af Niels Høiby, spidskandidat for Liberal Alliance i Region H og overlæge på Rigshospitalet.

Værter: Kaare Svejstrup og Josefine Kofoed

Andre udsendelser